June 14, 2013

OUTFITPOST: TOPANGA FEATHER EXTENSIONS

Ph:private
Sneakers: Blink by Hypebazaar, shorts:Levi's, jacket - messenger bag: vintage, bracelets: MiPacha, watch: G-Shock limited edition, Feather extensions: Topanga, sunnies: Ray Ban
 
ENG:  Good evening, di you enjoy your Friday evening already? At the moment I am packing my suitcases for a flash trip to an amazing fashion event at Firenze. I will be there from Saturday till Tuesday and really looking forward to it. Enjoying the weather, sun, food and the admosphere. Last week I attended the Linda MEIDEN magazine launch where I got these feather extensions by Topanga in my hair. I never thought about it before, but I really like it to wear during the summer season. Today, I am wearing my new studded purple sneakers in combination with my denim shorts, purple vintage jacket and sunnies. I have to hurry now, I am still not done with my suitcase. Keep you posted! If you want to keep updated please follow me on Instagram (@FashionistaChloe), Twitter and Facebook. 
 
Follow this blog on Bloglovin
 
NL:Goedavond, zitten jullie allemaal voor de tv, of zijn jullie de stad op het terras? Ik ben druk bezig met mijn koffer, morgen ga ik 4 dagen naar Florance voor een mode event en ga natuurlijk vooral genieten van de zon, omgeving en het lekkere Italiaanse eten. Vorige week was ik bij de Linda Meiden lancering en kreeg ik Topanga feather extensions in mijn haar. Ik vond het altijd al erg leuk, maar kwam nooit op het idee om het eens bij mijzelf te proberen. Tot vorige week, ik heb er twee en vind  het super leuk staan. Natuurlijk  is het niet voor altijd, als ik het zat ben knip ik het er gewoon uit. Verder droeg ik vandaag mijn nieuwe sneakers die ik een aantal dagen geleden in de uitverkoop bij Hypebazaar kocht voor €29,95. Echt geen geld! Voor de geinteresseerde, Hypebazaar houdt opheffingsuitverkoop en doet alles weg met 50% korting. De winkel Hypebazaar is gevestigd in Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Ik combineerde de schoenen met mijn denim shortje, paars vintage jasje en mijn favoriete zwarte messenger tasje. Ik ga gauw opschieten, ik moet morgen zo vroeg op! Uiteraard hou ik jullie op de hoogte! volg mij ook op Instagram (@FashionistaChloe), Twitter / Facebook.


Volg deze blog met Bloglovin
 
.

19 comments:

 1. leuke outfit! veel plezier in Florance!

  ReplyDelete
 2. Wat staan die feather extensions leuk! En wat gaaf dat je naar Florence gaat voor een event, have fun! :D

  ReplyDelete
 3. Love the colors and the outfit. So chic. :)

  http://yourfashiontroubleshootingguide.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. I houd van die veren in je haar!

  Xo

  ReplyDelete
 5. What a nice combination, I like the jacket very much!

  HTTP://THEREDCOATODYSSEY.BLOGSPOT.COM

  ReplyDelete
 6. Die feather extensions zijn echt heel erg mooi! Love the jacket!

  ReplyDelete
 7. Wat een ontzettend mooi jasje!
  Je haren heb je ook leuk!

  ReplyDelete
 8. Wat een prachtig jasje! Ik vind de feather extensions ook echt super leuk voor de zomer :)!! Have fun in Florence!

  XOXO Lillian Chaton
  http://lillianchaton.wordpress.com

  ReplyDelete
 9. Wauw! Die veren lijken echt heel mooi!

  ReplyDelete
 10. Wow! What a great inspiration!:)

  xx kille

  http://killefashion.blogspot.fi

  ReplyDelete
 11. Wauw wat een prachtige jasje, schoenen en die extentions zijn erg leuk die wil ik ook wel. xx
  Veel plezier op vakantie;)
  www.mystylevillage.nl

  ReplyDelete
 12. Je haar is echt leuk, en dat jasje staat je geweldig!

  XO Imke

  ReplyDelete
 13. Wat een mooie locatie! Leuke armbandjes heb je ook om.
  En super dat je naar florance gaat! Wauw!

  ReplyDelete
 14. Echt tolle Jacke!
  xx
  www.clothesandcamera.com

  ReplyDelete
 15. Je jasje en tasje zijn echt geweldig! En die veren extensions staan je heel goed!

  XX Red Sonja

  ReplyDelete
 16. Die veertjes zijn echt heel erg leuk! xx

  ReplyDelete

I really appreciate every new comment or follower and always visit your blog back. Thanks!

PS. for questions please send an email to info@ChloeSterk.nl ♥ ♥ ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...