OUTFITPOST: THE DIP DYE FISHNET TOP

april 30, 2014ph: private
Heels: Primark, boyfriend jeans: H&M, fishnet top: Aaiko, leather bagpack: Zalando, sunnies: Ray Ban
NL: Ten eerste wil ik jullie bedanken voor alle positieve reacties op mijn giveaway. Ik vind het leuk om te horen dat jullie mijn blog met zoveel plezier lezen en natuurlijk ga ik wat met de tips en feedback doen. Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe outfitpost. Ik haalde  mijn oude boyfriend jeans uit de kast. Ik heb deze broek al een tijdje en zo nu en dan komt hij weer tevoorschijn. Ik combineerde de broek met mijn nieuwe fishnet top, beige pumps en leren backbag. Wat vinden jullie van de boyfriend jeans? Is het een GO or NO GO?! Ik ga lekker slapen! Ik hou jullie op de hoogte! 
 
ENG: I want to thank you for all the comments on my giveaway blog. I really appreciate every tip and feedback and read this with pleasure. Today it is time for a new outfitpost. I decided to wear my old ripped boyfriend jeans. I combined the jeans with my new fishnet top, beige pumps and leather bagpack. What do you guys think of boyfriend jeans. Is it a GO or NO GO? I am going to bed. I keep you posted! 


.

Share Button


13 comments

  1. Heel leuke outfit! Wat ik me afvraag.. lopen zulke schoenen van de Primark goed? ik ben altijd bang dat als ik zulk schoenen koop van de Primark dat ze veel sneller zeer gaan doen aan mijn voeten.

Post a new comment